Çağ kebabının İstanbul’daki tek adresi! Gardaş Çağ Kebap…
Bu resmi görüntülemek için lütfen JavaScript’i etkinleştirin
Türk mutfağının eşsiz lezzetlerinden biri de hiç şüphesiz cağ kebabı…
Erzurum ilimize özgü bir kebap türü olan cağ kebabının hakkını sonuna kadar veren işletme Gardaş Cağ Kebapçıdır.
Damakta kalan lezzet…
Merkezi Ataşehir Işıklar Caddesi’nde bulunan restoran, kebap gurmelerinin bir numaralı adresi.
6 yıldır müşterilerine hizmet veren ve 5 farklı bölgede şubesi bulunan Gardaş Cağ Kebap’ta yiyeceğiniz kebabın enfes lezzetinin dışında öne çıkan bir detay daha var.
İş hayatında sodaya yer yok
Bu işletmede asitli içecek satışı yapılmamaktadır.
Son derece sağlıklı kuzu etinden yapılan kebabın yanında sağlıksız içecekler sunmak istemeyen işletme, alternatif olarak özel getirilen ayran, şalgam suyu ve limonata servisini tercih ediyor.
Restoranlarda önemli bir kazanç kaynağı olarak görülen içecek satışının sağlık düşünülerek satışa sunulmaması işletmeyi diğerlerinden ayıran özelliklerden sadece bir tanesidir.