Yaşam

Seksi Pozları ve Sivri Dilli Açıklamaları ile Adından Söz Ettiren Can Yaman’ın Doğum Haritasını İnceliyoruz

Son vakitlerde adını Dolce&Gabbana reklam sinemasıyla duyduğumuz Can Yaman, markanın projesi için verdiği seksi pozlarla magazin gündemine bomba üzere düştü. ‘Erkenci Kuş’ ve ‘İnadına Aşk’ dizileri ile tanıdığımız Yaman, oyunculuk mesleğinde süratli bir yükseliş yaşamıştı. Geçtiğimiz yıllarda Türkiye’den İtalya’ya taşınan ünlü oyuncu şu sıralar ”Viola come il mare” adlı İtalyan dizisiyle beğeni topluyor. Pek yakında, Disney+’da yayınlanacak olan, ‘El Turco’ dizisinde ise başrol oynayacak. Yaman’ın daha şimdiden yurt dışında çok büyük bir hayran kitlesi var. 

Adını dünyaya duyuran başarılı ve yakışıklı oyuncunun burcunu ve yükselen burcunu merak edenler vardır. Gelin, Can Yaman’ın doğum haritasını ayrıntılıca inceleyelim…

Güneş burcu Akrep!

Kişisel kimliği sembolize eden Güneş burcunun Akrep’te olmasına şaşırmamak gerek! Yaman, Akrep enerjisini çekiciliği ve üzerindeki şeytan tüyü ile taşıyor. Sivri dili zaman zaman başına dert olsa bile onun açıklanamayan bir çekiciliği var. Diğer yandan düşüncelerindeki kararlılığı seksi ve öz güvenli bir kişilik ve Güneş’in 4’üncü evde olması da dışarıya tam bir evcimen, aile babası gibi görünmesine neden oluyor.

Yükselen burcu Aslan…

Ünlü oyuncunun haritasında bir Aslan teması olmazsa olmaz… Uzun ve gür saçları, geniş omuzları ve gövdesi tam da Aslan burcunun vereceği özellikler arasındadır. Yükselen burcunun Aslan’da olması etrafına dertsiz ve eğlenceli bir imaj çiziyor.

Ay burcu Balık…

Oysa o tam bir aşk adamı! Yaman’ın çapkın bakışlarına aldanıp flörtöz olduğunu düşünmeyin. Aşk hayatında duygusal bir Balık erkeği olabilen Yaman için uzun birliktelikler ve bağlılık çok önemli.

Merkür Akrep burcunda!

Yaptığı dobra açıklamalar ile magazin gündeminde çokça konuşulan Yaman’ın sivri lisanı ve zekası Merkür Akrep burcu oluşundan kaynaklı üzere görünüyor. İnatçı ve keskin kelamları nedeniyle onu yolundan çevirmek imkansız olabilir.

Venüs’ü Oğlak burcunda…

Hayatındaki kadın nasıl birisi olabilir, diye merak edeniniz varsa Yaman, işinde başarılı ve kariyer sahibi kadınlardan hoşlanıyordur. Açıkçası pek eğlenceli tiplerle anlaşamaz bile denebilir. Kendisi gibi güçlü duruşlu ve otoriter kimselere çekiliyor olabilir. Aşk hayatında kadının baskın olmasını arzular.

Mars’ı Akrep’te!

Başarılı oyuncunun haritasındaki Akrep stelyumunu fark ettiniz mi? Bu onu sıkıntı fakat çok gizemli bir karakter yapıyor. Zati özel hayatını sır üzere saklamasından, konuştuğu vakitte değişik ayrıntılar ile bizleri şaşkına çevirmesinden belirli değil mi? Yaman, tıpkı bir Akrep burcu üzere cinselliğe değer veriyor olabilir. Atlet ve beslenmesine dikkat eden istikameti de Mars Akrep burcu oluşundan geliyor olabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

--
Başa dön tuşu