Oyunlar

Ücretsiz Epic Games Store Oyunları (20 Temmuz)

Yeni hafta ücretsiz Epic Games Mağazası oyunlar indirilebilir. Tamriel topraklarına şimdi ayak basmadıysanız, ele geçirmesi zor bir fırsat var. Detaylar burada.


İlginizi çekebilir:  AMD Radeon ve Ryzen satın alanlara ücretsiz Starfield verilecek


Bildiğiniz gibi Epic Games, Noel dönemi hariç haftalık olarak kullanıcılara bir veya daha fazla oyun sunuyor. Bu sayede hem büyük hem de düşük bütçeli oyunları ücretsiz olarak kütüphanelerimize eklerken, Amerikalı yayıncı kullanıcıları elde tutma konusunda oldukça başarılı.

Ücretsiz Epic Games Store Oyunu İndirmeye Açıldı

Geçen hafta yapılan duyuru ile Rakamlarla CinayetVe Elder Scrolls Çevrimiçi, 27 Temmuz 2023 Perşembe gününe kadar ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebileceğiniz ücretsiz oyunlar olarak dağıtılmaktadır. Homeworld Remastered Collection ve Severed Steel önümüzdeki hafta listeleniyor.

Rakamlarla Cinayet Hakkında

İpuçlarını bulmak için Piksel Bulmacalarını çözün. Bu ipuçlarını kullanarak tanıkları sorgulayın. Gerçek için çalışın ve Sayılarla Cinayet’in gizemini çözün!

The Elder Scrolls Online Hakkında

4 Nisan 2014’te PC için çıkan ve en son Necrom bölümü yayınlanan online oyun, ilerleyen yıllarda PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series kullanıcıları ile de buluşmuştu. Tamriel kıtasında geçen ve serideki diğer oyunlarla doğrudan temas halinde olan bir hikaye sunuyor.

Tek başınıza ya da arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz The Elder Scrolls Online, kullandığımız silahlardan öğrendiğimiz becerilere kadar karakterimizi kişiselleştirmemize ve istediğimiz gibi oynamamıza olanak tanıyor.

Epic Games Mağazası Hakkında

6 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan Epic Games Store, Windows ve macOS platformları için dijital oyun mağazası olarak oyuncuların karşısına çıktı. Çıkışından bu yana Steam ile oldukça zorlu bir rekabet içerisinde olan Epic Games Store, son dönemde dağıttığı ücretsiz oyunlarla çok sayıda oyuncu kazanmayı başardı.


Bedava oyun


Peki şu anda ücretsiz olarak dağıtılan Epic Games Store oyunları hakkında ne düşünüyorsunuz? Niyetinizi bizimle paylaşmayı unutmayın.

haber-sariz.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

--
Başa dön tuşu