Sağlık

Yerel bir girişimden Atletico Madrid ile işbirliği!

Yerli sağlık ve sağduyu uygulaması Help Steps, İspanya’nın ünlü spor kulübü Atletico Madrid ile iş birliği yaparak küresel pazara açılma adımlarını hızlandırdı.

Yerel girişim Help Steps, F.Bahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor’un ardından şimdi de Atletico Madrid ile işbirliği anlaşması imzaladı. Taraftarlar, attıkları adımları takımları aracılığıyla Atletico Madrid Vakfı’na bağışlayarak spora, eğitime ve birçok sosyal sorumluluk hareketine destek verebilecek. Haziran 2022’de lansmanından bu yana 161 ülkede 1,7 milyon kullanıcıya ulaşan sağlık ve sağduyu uygulaması, bu ortaklıkla ilk uluslararası spor kulübü iş birliğine de imza attı.

Sağlıklı yaşam için atılan adımları kayıt altına alıp pekiştireç haline getiren yenilikçi uygulama

Help Steps’in Kurucusu ve CEO’su ünlü Venice şunları söyledi: “Atletico Madrid gibi harika bir kulüple güçlerimizi birleştireceğimiz için çok heyecanlıyız. Uygulamamızın kullanıcıları sadece sevdikleri spor kulüplerine değil, güvendikleri sivil toplum kuruluşlarına veya bireysel faydalanıcılara da aktif olarak destek verebilirler. “Attıkları her ekstra adım, sağlıklarına da katkıda bulunabilir” dedi.

Her adım değerlidir

Teknoloji ve yeni nesiller hayırseverlik sektörünü de değiştiriyor. “Dijital yerliler” olarak adlandırılan Z kuşağı, bütçeleri artık daha düşük olsa da, inandıkları davalar uğruna sivil toplum hareketlerini önceki kuşaklara göre daha fazla destekleme eğiliminde.

Gözde Venedik, “Yardım Adımları olarak günlük fiziksel aktiviteyi hayır amaçlı bağışlara dönüştürmenin teknolojik yolunu bulduk. Bizim için her adım değerlidir. Kullanıcılar ücretsiz uygulamayı indirir; Bisiklet sürerken, koşarken veya yürürken adımlarınızı bağışlanabilecek Yardım Adımları (HS) puanlarına dönüştürür. “HS’nin değeri günlük olarak değişirken, kullanıcılara her gün gece yarısından önce adımlarını dönüştürmeleri bildiriliyor.”

Türk Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) tarafından 2022 yılında “Türkiye’nin Kadın Sosyal Girişimcisi” seçilen Venedik, şunları söyledi: “Help Steps’in Atletico Madrid ile olan özel işbirliği, sağlıklı bir yaşam tarzını teşvik etmenin yanı sıra sosyal girişimciliğin gücünden de yararlanmayı amaçlıyor. Sosyal fayda için sporseverler.” Amaçları. Kulüp ile taraftar arasındaki bağın güçlendirilmesinin yanı sıra çeşitli kampanyalarla kulübün sosyal etkisinin de artırılması amaçlanıyor” dedi.

Adımlar 200 milyarı aştı

Help Steps, kuruluşundan bu yana hayırsever katkılara dönüştürülen 200 milyardan fazla adım kaydetti. Bu bağışlarla 26 ihtiyaç sahibi kişiye destek verildi, sokak hayvanlarına 16 ton mama ulaştırıldı ve 7.640 ağaç dikildi. Atletico Madrid’in gücü ve küresel erişimi sayesinde bu sayıların katlanarak artmasını beklediklerini belirten Help Steps Kurucusu ve CEO’su Venedik, şöyle devam etti: “Help Steps, teknoloji, sağlıklı yaşam ve sağduyuyu birleştirerek toplumsal faydaya yönelik modern bir yaklaşımın örneğini oluşturuyor. . Biz bunu öne sürdük. Yürüyerek hem kendi sağlığınız için adım atmış oluyorsunuz, hem de para harcamadan insanlara destek oluyorsunuz.”

HSX Token ile kullanıcılara finansal esneklik sağlar

Yakın zamanda çıkardıkları HSX Token’ın, Boğaziçi Bilişim Ödülleri kapsamında “Yılın En İyi Yerel Mobil Uygulaması” seçilen Help Steps’in küresel çapta yaygınlaşmasında önemli rol oynadığını belirten Beğenilen Venice, şunları söyledi: “Omchain’de oluşturulan HSX, dünya çapında birçok takımın ve ligin taraftar tokenlarını piyasaya sürdü.” Bitci aracılığıyla yayımlandı. Kullanıcıların Yardım Adımları aracılığıyla kazandıkları finansal değeri uygulama dışına aktarmalarına olanak tanır. “Böylece kullanıcılar adım atarak biriktirdikleri değeri nasıl kullanacakları konusunda daha fazla esnekliğe ve seçeneğe sahip oluyorlar” diye sözlerini tamamladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

--
Başa dön tuşu